Terör Örgütüne Darbeyi ''Korsan'' ve ''Pars'' Vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Sincar Dağı ile Suriye'nin kuzeydoğusunda bulunan Karaçok Dağı'ndaki bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik saat 02.00'de hava harekatı düzenledi.

26 Nisan 2017 Çarşamba 09:26
Terör Örgütüne Darbeyi ''Korsan'' ve ''Pars'' Vurdu

Savaş uçakları bir saat süren harekatla teröristlerin kullandığı barınakların yanı sıra haberleşme merkezi, mühimmat depoları ve komuta merkezinin de yer aldığı Sincar Dağı'ndaki 20, Karaçok Dağı'ndaki 19 hedef vurdu.

Hava harekatına Hava Kuvvetleri Komutanlığının "Korsan" çağrı kodlu 171. Filo ile "Pars" çağrı kodlu 181. Filo komutanlıklarına bağlı savaş uçakları katıldı.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Türk Silahlı Kuvvetleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108