Taksiciler şehit ailelerini ücretsiz taşıyacak

Taksiciler şehit ailelerini ücretsiz taşıyacak

19 Aralık 2016 Pazartesi 12:47
Taksiciler şehit ailelerini ücretsiz taşıyacak

Gaziemir’de belediye taksi durağındaki tüm taksilerin arka camlarına şehit ailelerini ücretsiz taşıyacaklarını yazan taksiciler, şehit yakınlarına verilen kartları ibraz edenlerden ücret almayacak.
Gaziemirli taksicilerin Türk milletinin dayanışmasına katkıda bulunmak istediklerini söyleyen Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen,"Terörün istediği insanları sindirmek, yıldırmak, ekonomiyi çökertmektir. Bu noktada, esnaf teşkilatının mensupları toplumsal bütünlüğün korunmasına destek vermek için böyle bir kampanya başlattı.Yardımlaşmayı, dayanışmaya, sevgiyi ve saygıyı temel alan kampanyadan tüm şehit yakınları yararlanacak" diye konuştu.

"Milli beraberliğimizi bozamayacaklar"
Hassasiyetlerinden dolayı taksicileri kutlayan Beyen, "Hain ve alçak saldırılar asla amacına ulaşamayacak, milli beraberliğimizi bozamayacaktır. İşte taksici esnafımızın yaptığı bu kampanya bile Türk milletinin halis duygularını gözler önüne sermektedir" dedi.
Terörle mücadelede toplumun her bireyine görev düştüğünü hatırlatan Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Adem Balkaya da, vatandaşlardan günlük yaşamlarını sürdürürken çevresindeki olaylara ve kişilere karşı daha duyarlı olmasını istedi.
Türk toplumunda farklı bir konumda bulunan esnaf sanatkarlara da seslenen Balkaya, “Bulunduğu mahalleye hakim olan, çevresindeki kişileri iyi tanıyan esnaf sanatkarlarımız da güvenlik güçleri ile dayanışma içinde olmalı, her şüpheli gelişmeyi bildirmeli, adeta bulunduğu bölgenin güvenlik sorumlusu gibi hareket etmelidirler” diye konuştu.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
şehitücretsizTasici
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108