Sivas eksi 24 derecede dondu

Sivas eksi 24 derecede dondu

19 Aralık 2016 Pazartesi 12:41
Sivas eksi 24 derecede dondu

Sivas'ta hava sıcaklığının sıfırın altında 24 dereceye kadar düşmesi hayatı olumsuz etkiledi. 
Kentte bir haftadır etkili olan kar yağışı yerini soğuk havaya bıraktı. Gece sıcaklığın sıfırın altında 24 derece ölçüldüğü Sivas'ta sabah işe gitmek isteyenler zor anlar yaşarken vatandaşlar araçlarını çalıştırmakta güçlük çekti. Buz tutan ağaç dalları da Cumhuriyet Meydanında kartpostallık görüntüler oluşturdu. Kent genelindeki bazı akarsu ve göletlerin yüzeyi de buzla kaplandı. Hava sıcaklığı ilçelerde ise İmranlı'da eksi 26, Kangal'da eksi 27 Zara'da eksi 27 derece olarak ölçüldü.
Soğuk havanın hüküm sürdüğü kent genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle İmranlı'da 4, Zara'da ile 15 köy yolu ulaşıma kapandı. Karla mücadele ekipleri kapalı olan köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor.










 

İHA

banner119
Son Güncelleme: 19.12.2016 12:51
Anahtar Kelimeler:
SivasDereceEksi 24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108