Şanlıurfa’da yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi

Şanlıurfa’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun siz hayatı olumsuz etkiledi.

12 Aralık 2016 Pazartesi 15:54
Şanlıurfa’da yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi

Şanlıurfa-Gaziantep Otoyolu Suruç ve Halfeti mevkinde yoğunluk gösteren sis araç sürücülerine zor anlar yaşatırken, görüş mesafesinin yer yer 20 metreye düştüğü bölgelerde trafik durma noktasına geldi.



Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Şanlıurfa’ya bağlı çevre ilçelerin yanı sıra otoyollar üzerinde de etkili olan sisin, akşam saatlerine doğru ise yerini sağanak yağışa bırakacağı öğrenildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108