Şafak Sezer, "Ketenpere" ile bu Pazar günü Kent Meydanı AVM'de Olacak

Kent Meydanı AVM 5 Kasım Pazar günü Ketenpere filminin oyuncularına ev sahipliği yapacak. Başrollerinde Şafak Sezer, Hakan Ural, Mehmet Esen, Elif Erol, Serkan Şengül ,Ali Şentürk ,Turabi ve Volkan Başaran'ın yer aldığı bol kahkaha ve aksiyon dolu vizyon filmi 'Ketenpere'; Avşar Sinemaları'nda Bursalı izleyiciler ile buluşacak.

02 Kasım 2017 Perşembe 21:06
Şafak Sezer, "Ketenpere" ile bu Pazar günü Kent Meydanı AVM'de Olacak

Senaryosunu Şafak Sezer'in yazdığı, yönetmenliğini Kamil Çetin'in üstlendiği filmde Şafak Sezer ve "Kolpaçino" filminin efsane oyuncu ekibi, yepyeni bir macerayla izleyici karşısında olacak.

Şafak Sezer'in de katılımıyla Ketenpere oyuncuları 16.00 seansında filmi sinemaseverlerle birlikte izleyecek.

FASELİS

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108