Özel Kuvvetler Komutanı Aksakallı, komutası altındaki şehit askeri son kez gördü

Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamındaki El Bab operasyonda şehit olan komutası altındaki Astsubay Başçavuz Volkan Külekçi'yi son kez gördü.

17 Aralık 2016 Cumartesi 11:27
Özel Kuvvetler Komutanı Aksakallı, komutası altındaki şehit askeri son kez gördü
El Bab operasyonunda ağır yaralanan 25 yaşındaki Astsubay Başçavuz Volkan Külekçi, kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Şahinbay Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tüm müdahalelere şehit düşmüştü

Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na gelerek, şehidi son kez gördü.

Aksakallı, yaptığı duanın ardından Adli Tıp Kurumundan ayrıldı.

Şehidin cenazesi Adli Tıptaki işlemlerin ardından cenaze namazı için Bahaddin Nakıpoğlu Camii'ne ardından da 5. Zırhıl Tugay Komutanlığına götürülecek. Şehidin naaşının törenin ardından Gaziantep Hava Limanından Ankara'ya uğurlanacağı öğrenildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108