Otomobil servisinden "Pilot Kart" uygulaması

Bursa'daki bir otomobil servisi hayata geçirdiği kartlı sistemle araç sahiplerine güvenli ve sağlıklı sürüş imkanı sağlıyor.

13 Temmuz 2017 Perşembe 14:28
Otomobil servisinden "Pilot Kart" uygulaması

Firma, "Pilot Kart" adı verilen sistem ile müşterilere araçlarının teknik bakım geçmişlerini ve bakım zamanlarını en doğru şekilde takip edebilme imkanı sunuyor. 

Firma sahibi Uğur Tongal, bu kapsamda anlaşmalı oldukları Garage 207 Bursa Grubu üyeleri ile düzenlediği organizasyonda bir araya gelerek adlarına hazırlanan kartları takdim etti. 

Sistem hakkında bilgiler veren Tongal, Pilot Kart'ın zaman içerisinde araç kullanımında insanların bilmediği, takip edemediği problemlerin ortak çözüm noktası olacağını söyledi.

Kullanıcıların bu kartı zaman içerisinde farklı kampanyalarda da kullanabileceklerini anlatan Tongal, şunları söyledi:

"Kart sahipleri aracının bakım periyotlarını kartımız sayesinde takip edebilecek ve her türlü zamanı yaklaşan bakım işleminden haberdar olabilecek. Aracının bakımlarını firmamızda yaptıran araç sahipleri, bu kart sayesinde üzerinden yıllar geçse de aracının aldığı her türlü bakım hizmetinin ne zaman yapıldığını bilebilecek. Bursa’da bu şekilde bir hizmet veren başka bir servis yok, indirim amaçlı bu şekilde kampanyalar gerçekleştiren teknik servis ve mağazalar mevcut. Amacımız ise araç sahiplerinin araçlarının geçmişinde ne tür bakım işlemlerinden geçtiğini, bakımlarının hangi tarihlerde yapıldığını ve yaklaşan bakım tarihlerini takip edebilmesi ve aracını güvenle ve sağlıkla kullanabilmesini sağlamaktır."

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108