Otobüsü otel yaptılar balık teknelerinin peşine düştüler

Karadeniz bölgesinde balık avlayan teknelerin peşine düşen balık işçileri otobüsü otel yaptılar, her limanda kalarak tekneleri bekliyorlar.

21 Kasım 2016 Pazartesi 09:19
Otobüsü otel yaptılar balık teknelerinin peşine düştüler

Karadenizli bir balık firması, Karadeniz açıklarında avlanırken avladıkları balıkları limanlara getirdiklerinde otel haline getirilen otobüste kalan balık işçileri tarafından kamyonlara yükleyerek tüm Türkiye’ye sevkiyat yapıyorlar.



Otobüste konaklayan işçiler aylarca teknelerin peşinde olduklarını belirttiler. 15 ranzası olan otobüste kalan işçilerin otobüs kaptanı Mehmet Yeşiltaş, ’’Şu an hamsi avlayan tekneler denizde avlanıyorlar, limana geldiklerinde bizler de avlanan hamsileri kasalara doldurarak kamyonlara yüklüyoruz ve Anadolu'ya gönderiyoruz. Tekneleri takip ediyoruz. Nereye isterlerse o limana gidiyoruz’’ dedi.



Otobüste kalan işçiler, "Bu otobüs ile tekneleri takip ediyoruz, biz kara ekibiyiz. Otobüste yatıp kalkıyoruz. Ekmek parası işte" diye konuştular.
Otobüsün bagaj bölümünü mutfak yapan otobüsün aşçısı Mahmut Diner ise, "Otobüste kalan arkadaşlarımıza yemek yapıyorum. Her türlü yemek yapıyorum et ve balık olmak üzere iyi beslemeye çalışıyorum’’ dedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 21.11.2016 12:25
Anahtar Kelimeler:
Otobüs Otel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108