Kuşadası Belediyesi’nden 2 bin 500 aileye yakacak yardımı

Kuşadası Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yakacak yardımında bulunmaya başladı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk etapta Hacıfeyzullah, İkiçeşmelik ve Davutlar mahallelerinde toplam 40 ton kömürü belirlenen adreslere teslim etti.

26 Kasım 2021 Cuma 07:38
Kuşadası Belediyesi’nden 2 bin 500 aileye  yakacak yardımı

Sosyal belediyecilik alanında yaşama geçirdiği çalışmalarla dikkat çeken Kuşadası Belediyesi, hava sıcaklıklarının düşmeye başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi kişi ve ailelere yakacak yardımında bulunmak için harekete geçti.

Bu kapsamda Güvercin Masa’ya yapılan başvurular ve mahalle muhtarlıklarından alınan bilgileri değerlendiren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri kömür dağıtılacak vatandaşları belirledi.

Kademe Amirliği’nden kamyonlara yüklenen 40 ton kömür Hacıfeyzullah, İkiçeşmelik ve Davutlar mahallelerinde yaşayan kişilerin evlerine ulaştırıldı.

Kuşadası’nda yaşayan her kesimden sorumlu olduklarını belirten Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, “Sosyal belediyecilik anlayışından asla taviz vermeyeceğiz. Yakacak yardımımız belirlediğimiz ailelerimizin evlerine ekiplerimiz tarafından ulaştırılacak. Geçtiğimiz yıl, 1800 aileye 380 ton yakacak yardımında bulunmuştuk. Bu yıl 2 bin 500 aileye toplam 500 ton yakacak ulaştıracağız” dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108