Koton 2018 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu

Koton 2018 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu en trend tasarımları zengin model alternatifleriyle sunuyor. Dünya modasında öne çıkan asker detayları ve takım sporları trendi Koton Erkek Koleksiyonu’nda yerini alırken sezonun öne çıkan rengi çivit mavisi de farklı model alternatifleriyle tasarımlarla buluşuyor.

24 Ocak 2018 Çarşamba 19:48
Koton 2018 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu

2018 İlkbahar/Yaz döneminde etkisini zengin model alternatifleriyle gösteren Koton Erkek Koleksiyonu, tasarımlarını sezon trendleriyle bir araya getiriyor. Takım sporlarından ilham alınarak hazırlanan tasarımların ve yeni renk kombinasyonlarıyla buluşan kamuflaj desenlerinin ön plana koleksiyonda yeni sezonun rengi çivit mavisi de farklı model alternatifleriyle dikkat çekiyor.

Moda, Kamuflajın İzinde!

Modadaki hakimiyetini artırarak devam ettiren kamuflaj trendi 2018 İlkbahar-Yaz sezonunda yeni renk kombinasyonları ve desen tasarımlarıyla yenileniyor. Kamuflaj desenlerinin kullanıldığı tasarımlarda haki ve karamel renklerinin yanı sıra kırık beyaz, açık ve koyu gri tonları ile gök ve deniz mavisi renkleri de yer alıyor. Uzun kollu tişört ve eşofmanların kamuflajla buluştuğu tasarımlarda omuzlarda kapitone uygulamaları, fermuar ve kapüşonlu süet formunda bomber ceketler ön plana çıkıyor.

Takımını Seç!

Yeni sezonda sportif erkek stilleri dikkat çekiyor. Yeni aktif sporlardan ilham alınarak hazırlanan tasarımlarla sportif ve şık bir görünüm hedefleniyor. Canlı renklerin, çizgi şeritlerin, takım harf ve logolarının yer aldığı tasarımlarda kullanılan günlük kumaşlarla rahat bir stile vurgu yapılıyor. Reglan kol kesimleri, kalın harf baskıları ve kontrast kumaş kullanımlarıyla dikkat çeken takım konseptli tasarımlarda deri görünümlü yumuşak jarse kumaşları ve farklı kumaş birleştirmeleri de yer alıyorum. Takım konseptinin en dikkat çeken tasarımlarını ise çizgi kenarlı eşofman tasarımları oluşturuyor.

Sezonun rengi; Çivit Mavisi

Koton Erkek Koleksiyonu ilkbahar yaz modasının en trend rengi çivit mavisini de farklı model alternatifleriyle yeni sezona sunuyor. Çivit mavisinin en açık tonundan en koyusuna kadar tüm renk tonlarına yer verilen tasarımlarda yumuşak örgü ve yüzey bitirmeli jarse kullanımlarıyla farklılık yaratılıyor. 90’ların gri ve çivit mavisi kotlarına benzeyen asit mavisine çalan tüm renklerin modaya dönüş yaptığı sezonda yeni kumaş teknikleriyle mavi tonuna boyut ve derinlik kazandırılıyor. Çivit mavisinin temel oluşturduğu tasarımları özgünleştiren son dokunuşlar için ise grafik, şerit ve küçük desen detayları ile yapılıyor.

Yeni sezon erkek modasının nabzını tutan 2018 Koton İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

FASELİS

banner119
Son Güncelleme: 24.01.2018 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108