Kırpa'ta Uluslararası Ödül

Peugeot ve Citroen markalarını bünyesinde bulunduran PSA Group’un her yıl düzenlediği Tedarikçi gününde En İyi Fabrika Ödülünü almaya; %100 Türk sermayeli tek şirket olarak , merkezi ve üretim tesisi Bursa’da bulunan Kırpart layık görüldü. Çin, Brezilya, İngiltere, Almanya gibi birçok ülkedeki otomotiv üreticilerine motor termostatı, su pompası ve yağ karteri üretimi yapan Kırpart’ın Türkiye dışında dört noktada lojistik depoları ve ticaret ofisleri bulunuyor.

14 Temmuz 2017 Cuma 12:43
Kırpa'ta Uluslararası Ödül

12 Temmuz tarihinde Paris’te gerçekleşen ve PSA Group’un global tedarikçileri arasından kazananların seçildiği ödül törenine; Kırpart adına Genel Müdür Şahin Saylık katılarak ödülü Tedarikçi Kalite ve Geliştirme Başkan Yarımcısı Frank Michel'in elinden teslim aldı. Törende farklı ülkelerden ödüle layık görülen yirmi firma üst yönetim kadroları ile hazır bulundu.
 
Kıraça Holding bünyesine faaliyet gösteren Kırpart’ın, PSA Group’tan aldığı En İyi Tedarikçi Ödülü, Peugeot ve Citroen otomobillerde yer alan 1.2L PureTech model motorlarda kullanılan su pompalarının Ar-Ge geliştirme süreci, üretim kalitesi ve aksamayan tedarik zinciri gibi farklı operasyonel süreçlerin eksiksiz bir şekilde yürütülmesi sayesinde kazanıldı.


 
Kırpart’ın tedarik sağlayarak ödüle layık görüldüğü 1.2L PureTech motoru, geçtiğimiz ay Stuttgart’ta düzenlenen dünyanın en prestijli otomotiv fuarlarından olan Engine Expo 2017 Fuarında verilen Yılın En İyi Motoru ödülünü de üst üste üçüncü yılda da kazanmıştı. Çevre dostu olmasının yanı sıra araç performansını da gözeten bu motor tipi fuarda uzmanlar tarafından “endüstriyel ve ekonomik bir başarı hikayesi” olarak tanımlanmıştı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108