İstanbul'da lise öğrencilerinden polise destek ziyareti

İstanbul'daki hain saldırının ardından başlatılan 'Polisimin Yanındayım' kampanyasına destek veren Şehit Ayşe Aykaç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Çengelköy Karakolu’nu ziyaret etti.

15 Aralık 2016 Perşembe 19:42
İstanbul'da lise öğrencilerinden polise destek ziyareti

İstanbul'da Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından düzenlenen hain saldırı sonrası yurt genelinde başlatılan 'Polisimin Yanındayım' kampanyasına Şehit Ayşe Aykaç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi de katıldı. 15 Temmuz’da en çok şehit veren bölge olması ve adını bir şehit isminden alan lisenin öğrencileri Çengelköy Karakolu’nu ziyaret etti. Çengelköy Karakolu nezdinde bütün emniyet camiasına başsağlığı dilemek ve acılarını paylaşmak için bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten okul müdiresi Şeyma Yaşar, "Öğrenci ve velilerimizle oluşturduğumuz zincir ile bir gecede üç hatim indirdik ve bu hatimlerimizi hediye götürdük. Yaşadığımız elim saldırıda bizi korumak pahasına canlarını veren bütün şehitlerimizin ruhlarına karakolda yaptığımız dua ile hatimlerimizi bağışladık. Öğrencilerimiz polis ağabey ve ablalarına daima arkalarında ve destekçileri olduklarını, her daim dualarında onlara yer verdiklerini ilettiler. Dünya âlem bilmelidir ki her bir kurşun bizi birbirimize biraz daha kenetlemektedir" dedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 15.12.2016 20:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108