Isparta Halep için yardıma koştu

Isparta'da 3 tır yardım malzemesi toplandı

16 Aralık 2016 Cuma 15:14
Isparta Halep için yardıma koştu

Isparta, Halep'te yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmadı. Çeşitli sivil toplum örgütleri ve Süleyman Demirel Üniversitesinde 12 öğrenci kulübünün öncülüğünde düzenlenen 'Üşüme Kardeşim Biz Varız' isimli yardım kampanyasıyla iki günde 3 tır yardım toplandı. 
Isparta'da vatandaşlar, ilaç, kıyafet, gıda, battaniye gibi acil ihtiyaçların giderilmesi için ellerinde koli, çuval ve poşetlerle yardım toplama noktalarına koştu. Isparta merkezinde Mimar Sinan Camii'nin avlusu yardım paketleriyle doldu. Vatandaşlar cami önünde açılan yardım çadırına giderek para yardımında da bulundu. Bir hafta boyunca toplanacak yardımlar 23 Aralık'ta tırlara yüklenerek Halep'e gönderilecek.
Yardım toplama gönüllüsü Tevfik Heybeli, yaptığı açıklamada "Yardım kampanyamız şehir merkezinde dün başladı. Allah razı olsun. Isparta halkı ilgisiz kalmadı. Dün 9 kamyon civarı bir yardım toplandı. Aynı şekilde üniversitede 12 öğrenci kulübü de kampanyaya destek verdi. İki günde 3 tır insani yardım malzemesi toplandı. 23 Aralık'ta tırlarımız Halep'e yola çıkacak. Isparta halkından kışlık kıyafet, bakliyat, un, oyuncak ve ilaç malzemeleri talep ediyoruz. Isparta duyarsız kalmadı bizi yalnız bırakmadılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
YardımHalepısparta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108