Hayrabolu'da hastane inşaatı

Hayrabolu ilçesinde yapımına başlanan 30 yataklı hastanenin inşaatı devam ediyor.Hayrabolu Devlet Hastanesi Başhekimi Bilal Yaman, yaptığı açıklamada, hastanenin tamamlanmasıyla birlikte ilçeye sağlık alanında büyük hizmetler.

06 Nisan 2017 Perşembe 17:09
Hayrabolu'da hastane inşaatı

Hayrabolu ilçesinde yapımına başlanan 30 yataklı hastanenin inşaatı devam ediyor.

Hayrabolu Devlet Hastanesi Başhekimi Bilal Yaman, yaptığı açıklamada, hastanenin tamamlanmasıyla birlikte ilçeye sağlık alanında büyük hizmetler kazandırılacağını belirtti.

Hayrabolu'ya gelişen teknolojiye uygun son derece modern ve donanımlı bir hastanenin yapımının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Yaman, "Vatandaşlara 30 yatak kapasitesiyle hizmet verecek ve 6 bin 300 metrekare kapalı alana sahip olacak hastanede, ameliyathane, yoğun bakım ünitesi ve diyaliz birimi bulunacak. Hastanemiz tamamen bittiği andan itibaren bölgeye hitap edecek şekilde çalışacak."
 

AA

banner119
Son Güncelleme: 06.04.2017 22:56
Anahtar Kelimeler:
HastaneInşaatçalışma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108