Havsa'da "7 Kocalı Hürmüz" oyunu sahnelendi

Havsa Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında, "7 Kocalı Hürmüz" tiyatro oyunu tiyatroseverlerle buluştu.

08 Nisan 2017 Cumartesi 10:09
Havsa'da "7 Kocalı Hürmüz" oyunu sahnelendi

Lüleburgaz Belediyesi kent oyuncuları ekibi tarafından, Şehit Öğretmen Mehmet Birol Kız Teknik ve Meslek Lisesi çok amaçlı salonunda sahnelenen tiyatro oyununa vatandaşlar ilgi gösterdi.

Belediye Başkan Vekili Melahat Erhan, oyunun ardından yaptığı açıklamada, belediyenin kültür sanatın yanı sıra her alanda etkinliklere devam ettiğini belirtti.

İlçede tiyatroların sahnelenmeye devam edeceğini aktaran Erhan, performanslarından dolayı oyunculara ve tiyatroyu izlemeye gelen vatandaşlara teşekkür etti.

Tiyatroyu, vatandaşlar ve belediye meclis üyeleri izledi.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Havsa Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108