Hanımlar Lokali Üyelerinden Bursa’da şehir turu

Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ‘Hanımlar Lokali’nde etkinliklere katılan kadınlar, ‘Şehrimi Tanıyorum Çünkü Geziyorum’ projesi ile Bursa’da şehir turuna çıktı.

07 Şubat 2018 Çarşamba 18:18
Hanımlar Lokali Üyelerinden Bursa’da şehir turu

Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 yıldır gerçekleşen ‘Şehrimi Tanıyorum Çünkü Geziyorum’ projesi ile Bursalılar, tarihi mekânlara giderek, kentin kültürel mirasını yerinde tanıma ve eşsiz güzellikleri birebir yaşama şansı buluyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Yıldırım’da faaliyetlerini sürdüren Hanımlar Lokali’nde çeşitli kurslar, seminerler ve çeşitli sosyal etkinliklerin yanı sıra ayda iki kere Bursa gezisi düzenleniyor.

Bursa’nın tarihi ve kültürel değerlerini yerinde gözlemleyen kadınlar, uzman rehberler eşliğinde yaşadıkları şehri daha yakından tanıma şansı buluyor. Yaklaşık 100 kişilik gruplar halinde düzenlenen gezi programına katılan kadınlar, Hünkâr Köşkü, Emir Sultan ve Yeşil külliyeleri, 1. Murat Hüdavendigar Külliyesi, İnkaya, Karagöz Müzesi, Muradiye Külliyesi, Tophane Osman Gazi ve Orhan Gazi türbeleri, Saltanat Kapı, Haraççıoğlu Medresesi, Balibey Han, Tofaş Araba Müzesi, Bursa Kent Müzesi, Ördekli Kültür Merkezi, Yıldırım Külliyesi ve Cumalıkızık gibi kültür mirası değerleri ziyaret ediyor. Bursa’yı daha yakından tanımanın mutluluğunu yaşayan kadınlar, aynı zamanda kendi sosyal yaşamlarına da değer katıyor.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108