Hakkari halkından polise başsağlığı ziyareti

İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen hain saldırıda şehit olan polisler için Hakkari halkı, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.

16 Aralık 2016 Cuma 09:54
Hakkari halkından polise başsağlığı ziyareti

Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epcim, kentin illeri gelenleri, esnaflar, Memur-Sen, Ben-Bir-Sen, Genç Memur-Sen, Kültür Memur-Sen ve birçok STK temsilcisi, gazeteciler, öğretmenler, öğrenciler, çevre ilçelerden gelenler, kamu kurum ve kuruluş amirleri, Hakkari İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’nu makamında ziyaret ederek, İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen bombalı hain saldırıda şehit olan polisler için taziyelerini bildirdiler. Emniyet Müdürü Dilberoğlu’nun makamında şehitlerin ruhu için dua edildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ve beraberindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de Emniyet Müdürü Dilberoğlulu’nu makamında ziyaret ederek, Kur'an-ı Kerim tilaveti okudu. Emniyet Müdürü Dilberoğlu, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
PolisHakkariZiyaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108