Gönüllü öğretmenlere teşekkür

BUSMEK’in Gemlik Paşa Konağı Kültür Merkezi, İncirli Kültür Merkezi ve Hanımlar Lokali’nde öğrencilere yönelik gönüllü öğretmenler tarafından verilen İngilizce eğitimleri tamamlandı.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 18:22
Gönüllü öğretmenlere teşekkür

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında BUSMEK Gemlik Paşa Konağı Kültür Merkezi, İncirli Kültür Merkezi ve Hanımlar Lokali’nde çocuklara yönelik verilen İngilizce eğitimler tamamlandı.

Uludağ Üniversitesi işbirliğinde gönüllü öğretmenler tarafından gerçekleştirilen İngilizce kursu, ilköğretim ve ortaöğretimde 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflara yönelik BUSMEK Gemlik Paşa Konağı Kültür Merkezi, İncirli Kültür Merkezi ve Hanımlar Lokali’nde yapıldı. Gönüllü öğretmenler sayesinde İngilizce öğrenen minikler 10 hafta boyunca verilen eğitimlere yoğun katılım sağladı. Öğrenciler, eğitimler sayesinde okuldaki başarılarını da arttırarak velilerinin ve öğretmenlerinin takdirini topladı.

Eğitimler sonunda gönüllü öğretmenler Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Karaman’ı ziyaret ettiler. Öğretmenlere verdikleri emekler için teşekkür eden Karaman, teşekkür belgelerini ve hediyelerini verdi.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108