Elazığ’da ‘Teröre Lanet’ yürüyüşü

Elazığ’da Gökbörü Türkçüler Derneği, şehitler için gıyabi cenaze namazı kılarak, “Teröre Lanet” yürüyüşü düzenledi.

18 Aralık 2016 Pazar 00:00
Elazığ’da ‘Teröre Lanet’ yürüyüşü

İstanbul ve Kayseri’de meydana gelen terör saldırılarını protesto etmek amacıyla bir araya gelen Gökbörü Türkçüler Derneği Elazığ Şubesi üyeleri, ilk olarak İzzetpaşa Camii’nde şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplanan dernek üyeleri, Öğretmenevi önüne kadar sloganlar atıp, tekbirler getirerek terörü lanetledi. 
Her gün şehit haberleri ile uyandıklarını belirten Gökbörü Türkçüler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özçelik, “Ülkemizi kana bulayan terör örgütü PKK, kahpece saldırılarına bir yenisini daha ekledi. 44 şehit verdiğimiz bu günlerde dün Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerimize alçakça yapılan bombalı saldırıda 14 yiğidimiz şehit olmuştur. Silahsız ve savunmasız yiğitlerden vatan mı istediniz. Kurdun dişine kan değdi. İnine giren çakalları elbet paramparça edecektir. Hep Allah Türkü korsun diyorduk. Şimdi diyoruz ki sabrımız taşarsa Allah sizi Türk’ten korusun. Bu saldırıda şehit olan yiğitlerimize rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 18.12.2016 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108