El Bab’dan Afyonkarahisar’a şehit ateşi düştü

El Bab’dan Afyonkarahisar’a şehit ateşi düştü

19 Aralık 2016 Pazartesi 12:27
El Bab’dan Afyonkarahisar’a şehit ateşi düştü

Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda, El Bab bölgesinde yapılan saldırıda şehit olan askerin Afyonkarahisarlı Piyade Uzman Onbaşı Fatih Olcay belirtildi. 
Fırat Kalkanı Harekatının 118’inci gününde El Bab operasyonunda saldırıya uğrayan 10 Türk askeri bölgeden tahliye edilerek Kilis'in Elbeyli ilçesi Çobanbey Sıhhi Tahliye noktasına getirilmişti. Yaralı askerlerden durum ağır olan ve helikopter ile Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen askerlerden Afyonkarahisarlı Piyade Uzman Onbaşı Fatih Olcay’ın şehit düştüğü kaydedildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
AfyonkarahisarşehitEl Bab
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108