Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Seçimi

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimi, bu gün Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak, seçimde mevcut başkan Hasan Topçu ve Ahmet Çakır yarışacak.

08 Ocak 2022 Cumartesi 12:06
Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Seçimi

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın 8 Ocak 2022 tarihinde Merinos Kongre ve Kültür Merkezi Osmangazi Salonu'nda gerçekeleşecek olan ve şu saatlerde başladı. Bugün saat 12:00 - 17:00 saatleri arasında yapılacak olan Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde mevcut başkan Hasan Topçu ve yeni aday Ahmet Çakır yarışacaklar.

Mevcut başkan Hasan Topçu tekrar aday olurken, yeni yönetim için aralarında anlaşarak birliktelik sağlayan Ahmet Çakır, Ertuğrul Tan, Alibekir Sevinç yeni aday için Ahmet Çakır'ı aday gösterdiler.

Bursa'da her seçimde oldukça çekişmeli geçen ve yakından takip edilen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimi sektördeki tüm bireyleri yakından ilglilendiriyor.

Bir yanda 4 dönemdir başkanlık görevini sürdüren Hasan Topçu, bir yan da ise daha önceki seçimlerde aday olmuş 3 ismin belirlediği ortak aday Ahmet Çakır, seçimlerde öncelikli olarak şoför esnafının ihtiyaç ve sorunlarının dinlenmesi ve en iyi şekilde değerlendirilerek yerine geitirilmesinin kazanma payında büyük etkisi olacağı göze çarpmakta.

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde şoför esnafını dünleyen, sorunlarının çözümü için mücadele eden ve en önemlisi şoförlük mesleğinin saygı duyulan bir meslek haline gelmesini sağlamak için gerekli çalışmaları yapan bir yönetim tüm şoför esnafının beklentisi olmakla birlikte, esnafın sorunlarını yerinde dinlemenin daha etkili olacağı kanısı herkesce belirtilmekte.

Şoförlük mesleği yaparak geçimini sağlayan tüm sektör çalışanları tarafından da merakla beklenen seçimde öncelikli temennimiz dostluğun kazanmasıdır.

Hak edenin kazanazağı Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri hususunda Hasan Topçu Yönetim Kurulu ve Ahmet Çakır Yönetim Kurulu üyerlerine başarılar dileriz.

Seçimin galibi kim olursa olsun umarız, Bursa'da Şoförlük mesleğini icra eden hemşehrilerimizin çalışma şartlarının en iyi şekilde sağlanması ve haklarının savunulması hususunda gereken tüm gayreti gösterir.

Her ne kadar koltukta oturup araba kullanan ve gayet kolay bir işmiş gibi görülen şoförlük mesleğinde, hepimizin uyuduğu saatlerde direksiyon başında olan, eşi ve çocuklarından uzak, sarhoş, parasız, gasp yapmak isteyen şahıslar, yoğun trafik çilesi, dikkatsiz sürücüler ve benzeri bir çok sorunla gece gündüz uğraşan şoför arkadaşların haklarının gözetilmesi en önemli unsurdur.

Kazanan kim olursa olsun, kendisinin de bu meslekten geldiğini, sektördeki sorunları gayet iyi bildiğini ve bunlar için çözümler üretmesi dileğiyle.

BURSA HABER PORTALI

banner119
Son Güncelleme: 11.01.2022 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108