Bursa Devlet Hastanesi Randevu Alma

Bursa'da devlet hastanesinde muayene olmak istiyorsanız bursa devlet hastanesinden randevu almak için yazımızın devamını inceleyin.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 15:07
Bursa Devlet Hastanesi Randevu Alma

Bursa Devlet Hastanesi randevu alma işlemi eskiden olduğu gibi işkence olmaktan çıktı. Gelişen teknolojiyle birlikte dakikalar içersinde internetten Bursa Devlet Hastanesi'nden randevu alabilirsiniz.

Bursa Devlet Hastanesi'nden internetten randevu alacağınız gibi hastaneye gittiğinizde poliklinik kapılarındada saatlerce sıra beklemenize gerek kalmıyor. Randevu saatinden 15 dakika öncesinde poliklinik önünde olmanız yeterli.

Bursa Devlet Hastanesi'nden randevu almak için 182 nolu telefonu arayabilir, yada aşağıdaki bağlantı linkine tıklayarak Bursa Devlet Hastanesi'nden randevu alabilirsiniz.

Bursa Devlet Hastanesi Randevu Alma İçin Tıklayın

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108