Bursa'da 'Zafer Bayramı' Coşkusu Yaşandı

Bursa’daki etkinlikler, ilk olarak Heykel’deki Atatürk anıtı önünde başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve protokol üyeleri, Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

30 Ağustos 2018 Perşembe 21:01
Bursa'da 'Zafer Bayramı' Coşkusu Yaşandı

Protokol üyeleri, daha sonra yine Heykel’de bulunan tarihi valilik binasına geçti. Burada ise Bursa Vali Vekili Abidin Ünsal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tebrikleri kabul etti. Başkan Aktaş ve Vali Vekili Ünsal, ‘valilikteki kabulün ardından’ tören aracına binerek, asker-protokol ve vatandaşların bayramını kutladı. Etkinlikler, protokolün halkı selamlamasının ardından yine Heykel’deki Atatürk anıtı önünde kurulan platformda devam etti.

Burada yapılan törende, TOFAŞ Fen Lisesi öğrencileri Muhammed Fahri Ünlü ile Seray Tenur, günün anlam ve önemini anlatan şiirler okudu.

Osmangazi Belediyesi halk oyunları ekipleri, aynı program kapsamında sahne alarak gösteriler yaptı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Atatürk Caddesi’nde yapılan kortej geçişiyle son buldu.

Atatürk anıtı önünde yapılan törenlerde ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı’yla ilgili mesajı okundu.

BBB

banner119
Son Güncelleme: 30.08.2018 21:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108