Başkan Aktaş Gençlerle Şarkı Söyledi

Göreve gelir gelmez Bursa için yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Kent Müzesi önünde karşılaştığı gençlerle müzik sohbeti yaptı, söylenen şarkılara eşlik etti. Başkan Aktaş’ın bu hareketi, renkli görüntüler oluşturdu.

26 Temmuz 2018 Perşembe 20:40
Başkan Aktaş Gençlerle Şarkı Söyledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, müze önündeki amfi tiyatroda gitar çalan gençlerle birlikte şarkı söyledi. Yoğun çalışma temposuna bu şekilde ‘müziksel’ bir mola veren Başkan Aktaş’ın hareketi, gençleri memnun etti. Bursa’nın daha yaşanabilir kent olması, bu yöndeki eksikliklerin giderilmesi için gece gündüz mesai harcayan Başkan Aktaş, Bursa Kent Müzesi’nin önünden geçerken, şarkı söyleyen gençleri görünce yanlarına gitti. Bir süre seslendirilen parçaları dinleyen Başkan Aktaş, gençlerle kısa bir müzik sohbeti yaptı. Sokak müzisyenlerinin birlikte şarkı söyleme isteğini de geri çevirmeyen Başkan Aktaş, sevilen eserlere eşlik etti.

Belediye çalışmalarına kısa bir mola veren Başkan Aktaş, etkinliğin ardından kendisine sorulan soruları cevaplayarak, Bursa ile ilgili düşüncelerini ifade etti. Başkan Aktaş, renkli görüntüler sonrasında gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108