Balkanlarla Daimi İşbirliği ve Temas Derneği'nin genel kurulu yapıldı

Balkanlarla Daimi İşbirliği ve Temas Derneği'nin olağan genel kurulu yapıldı.

21 Nisan 2017 Cuma 12:29
Balkanlarla Daimi İşbirliği ve Temas Derneği'nin genel kurulu yapıldı

Osmangazi Belediyesi Sümbüllü Bahçe Konağı'nda gerçekleşen genel kurulda Ali Sait Adiloğlu, yeniden başkanlığa seçildi. 

Kongrenin ardından teşekkür konuşması yapan Adiloğlu, Balkan ülkelerine yönelik çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.

Türkiye ile Balkan ülkelerinde çeşitli sempozyum, çalıştay ve konferanslar düzenleyeceklerini ifade eden Adiloğlu, "Diğer sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz. Balkan ülkelerinde ramazan ayı için iftar programları organize edeceğiz. Balkan ülkelerinden Türkiye'de okumak isteyen gençlere de gerekli desteği sağlayacağız." dedi.

Ali Sait Adiloğlu başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

Cihangir İşbilir, Ahmet Hüsrev Adiloğlu, Olcay Kocatürk ,Vedat Yücebaş, Yasin Altuntepe, Semih Peksert, Adnan Kurtuluş, Halil Ambartepe ve Mehmet Çakman.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108