Avrasya Tüneli'nin içi görüntülendi

Avrasya Tüneli'nin açılmasına beş gün kala tünelin içi görüntülendi. Görüntülerde tünelin içindeki aydınlatma ve sinyalizasyon çalışmalarının bittiği görülüyor.

15 Aralık 2016 Perşembe 14:44
Avrasya Tüneli'nin içi görüntülendi

Avrasya Tüneli'nin açılmasına beş gün kala tünelin içi görüntülendi. Tünelin içinden çekilen görüntülerde çalışmaların tamamen bittiği, aydınlatma ve sinyalizasyon çalışmalarının da sonlandığı görülüyor. Modern aydınlatmanın kullanıldığı tünelde yüksek kapasiteli havalandırma bulunuyor.



Öte yandan, tüneldeki son durum havadan görüntülendi. Havadan çekilen görüntülerde tünele giden yolların bittiği görülüyor.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 15.12.2016 15:22
Anahtar Kelimeler:
Avrasya Tüneli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108