15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Galata Kulesi’ne Teröre tepki için Türk Bayrağı yansıtıldı

İstanbul’daki terör saldırısına tepki için Galata Kulesi ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne Türk bayrağı yansıtıldı.

11 Aralık 2016 Pazar 23:21
15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Galata Kulesi’ne Teröre tepki için Türk Bayrağı yansıtıldı

İstanbul Beşiktaş’ta dün çevik kuvvete yönelik düzenlen terör saldırıları yurt genelinde protesto edilmeye devam ediliyor. Terör saldırısına tepki kapsamında Galata Kulesi ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü başta olmak üzere İstanbul’daki tarihi noktalara Türk Bayrağı yansıtıldı.



Türk bayrağı yansıtılan Galata Kulesi, gecenin karanlığıyla eşsiz bir güzelliğe bürünürken bazı vatandaşların Galata Kulesi önünde hatıra fotoğrafları çekildiği görüldü.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108