Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı

Tüyap Bursa ve BTSO işbilrliği ile hazırlanan fuar, gayrimenkul sektörünün liderlerini tek çatı altında toplayarak oluşturduğu güçlü sinerji ile sadece yurt içinden değil, yurt dışından önemli yatırımcıları bu yıl da şehrimizde buluşturuyor.

11 Ocak 2017 Çarşamba 23:49
Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı
Arabistan, Kuveyt, Katar ve Dubai’nin gayrimenkul için Türkiye’yi seçmesi, gerek ülke ekonomisine gerek yapılacak olan yeni projelere katkı sağlıyor.

FUAR ADI:

Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı

TARİH:

12 - 16 Nisan 2017

ZİYARET SAATLERİ:

12-13-14-15 Nisan 2017 11:00-20:00
16 Nisan 2017 11:00-19:3
 
YER:

Tüyap Bursa Fuar ve Kongre Merkezi - Osmangazi / BURSA

TÜYAP BURSA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108