Okul Sporları Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası

Okul Sporları Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası Ergan Dağında yapıldı.

28 Mart 2022 Pazartesi 01:53
Okul Sporları Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası

Okul Sporları Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası Ergan Dağında yapıldı.

Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) tarafından Erzincan’daki Ergan Dağında gerçekleştirilen şampiyonaya, Kayseri, Erzurum ve Erzincan’dan 26 sporcu katıldı.

Kadınlar ve erkekler olarak iki kategoride gerçekleştirilen şampiyonada, küçük kızlarda Ayşe Esen, gençlerde ise Ela Özdemir birinci oldu. Erkekler kategorisinde ise birinciliği yıldızlarda Semih Anıl, küçüklerde Mehmet Akif Emeç, Gençler B kategorisinde Ferhat Yağbasan ve Gençler A Kategorisinde ise Halil Kömür kazandı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108