Öğrenci pansiyonlarından sorumlu idarecilerle toplantı yapıldı

Erzincan’da öğrencilerin kaldığı okul pansiyonlarının sorumlu idarecileri ile toplantı yapıldı.

25 Mart 2022 Cuma 10:27
Öğrenci pansiyonlarından sorumlu idarecilerle toplantı yapıldı

Erzincan’da öğrencilerin kaldığı okul pansiyonlarının sorumlu idarecileri ile toplantı yapıldı.

Milli Egemenlik Anadolu Lisesi pansiyonunda yapılan toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün başkanlığında pansiyonlardan sorumlu şube müdürü ve merkezde bulunan pansiyonların sorumlu idarecilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda, öğrenci pansiyonlarının daha güvenli konforlu ve yaşanabilir mekânlar olması için bir dizi kararlar alındı. Pansiyonların genel doluluk oranı ve kapasiteleri, pansiyonlarda çıkarılan yemek çeşitliliği, her iki haftada bir pansiyonlarda sosyal- kültürel gezi, müzik ve benzeri etkinlikler yapılması, pansiyonlarda spor ve aktivite alanlarının oluşturulması iş güvenliği ve pandemi konusunda gerekli tedbirlerin alınması, dışarıdan gelen misafirlerin pansiyonlara yerleştirilmesi durumu ele alındı. Ayrıca 2021 yılının ekim ayında yapılan Doğru Tercih Başarılı Gelecek Eğitim Çalıştayı’nın tavsiye kararları doğrultusunda, Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından yapılacak planlama ile rehber öğretmenlerin zaman zaman pansiyonlara ziyaretleri konusu ele alındı. İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, pansiyon idarecilerine ve okul müdürlerine pansiyonlar konusunda göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108