Xiaomi'nin cihazları n11.com'da satışta

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin cihazları n11.com'da satışa sunuluyor.

10 Mayıs 2017 Çarşamba 13:33
Xiaomi'nin cihazları n11.com'da satışta

n11.com'dan yapılan açıklamada, Xiaomi'nin cihazlarının n11.com'da teknoloji severlerle buluşacağı kaydedildi.

Xiaomi'nin orta segment telefonlar arasında en merak edilen modellerinden Redmi Note 4X ile Xiaomi Mi Note 2 n11.com'da satışa çıkıyor.

5,5 inç ekran, 13 MP ana kamera, 3/4 GB RAM, 32/64 GB dahili depolama alanı, çift sim kart, parmak izi okuma ve 4100 mAh batarya gibi özelliklere sahip Xiaomi Redmi Note 4X 999 liradan, Snapdragon 821 ve 6 GB RAM gibi üstün teknik özellikleriyle dikkati çeken 5.7 inç boyutlu OLED ekranıyla bir phablet telefon olan Xiaomi Mi Note 2 ise 2 bin 399 lira fiyatıyla n11.com'da yer alacak.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
XiaomiN11.com
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108