Vodafone Türkiye'den 'VoLTE' açıklaması

Vodafone Türkiye 'Voice over LTE (VoLTE)' teknolojisi ile ilgili yazılı bir açıklama yayımladı.

16 Aralık 2016 Cuma 19:04
Vodafone Türkiye'den 'VoLTE' açıklaması

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Vodafone’un iPhone 7 ve iPhone 7 Plus müşterileri, bugünden itibaren Voice over LTE (VoLTE) teknolojisini kullanarak genişbant üzerinden yüksek kaliteli telefon görüşmesi yapabilecek.

Abonelerine VoLTE uyumlu cihaz sunan Vodafone’un bu hizmetinden iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kullanan tüm Vodafone’lular yararlanabilecek.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Vodafone TürkiyeVoLTE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108