UEDAŞ, "Muhtar İletişim Birimi" kurdu

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), hizmet bölgesindeki muhtarlarla iş birliğini ve iletişimini kuvvetlendirmek için bünyesinde "Muhtar İletişim Birimi" kurdu.

15 Haziran 2017 Perşembe 10:54
UEDAŞ, "Muhtar İletişim Birimi" kurdu

UEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, muhtarların ulaşabileceği ilk birim olan ve 6 kişilik ekipten oluşan Muhtar İletişim Birimi'nin, bölgedeki sorunları yakından takip edeceği belirtildi.

Muhtar İletişim Birimi çalışanlarının, muhtarların dilek, şikayet, talep ve önerilerini alırken, bir yandan da UEDAŞ tarafından özel olarak geliştirilen ve bugüne kadar 17 bin kişi tarafından indirilen "mobil uygulama"yı da tanıtacakları belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü bünyesinde kurulan Muhtar İletişim Birimi tüm muhtarlıklardan gelen talepleri tek merkezde toplayıp, bunları en kısa zamanda çözüme kavuşturuyor. Muhtarlarımız vatandaşa en yakın kişiler. Bu nedenle memnuniyeti artırmak için projeler geliştiriyoruz. Takip sisteminden anlık olarak muhtarların taleplerini gören muhtar iletişim birimi, ilgili birimlere yönlendirdiği sorunlara kısa sürede çözüm üretilmesini sağlıyor. Diğer taraftan mobil uygulamamızda da muhtarlara özel sekme açtık."

UEDAŞ'ın hizmet bölgesinde bulunan 2 bin 800 muhtarın tamamı ile periyodik aralıklarla iletişime geçileceği vurgulayan açıklamada, projenin devreye alındığı 1 Mart 2017 tarihinden bu yana 281 muhtar ziyaretinin yapıldığı bildirildi.

UEDAŞ 

Bursa, başta olmak üzere Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da 35 bin 501 kilometrekare alanda toplam 2,9 milyon müşteriye hizmet veren UEDAŞ, 4 il, 55 ilçe, 2 bin 221 mahalle ve 636 köy sorumluluk sahasında 2 bin 177 personelle 7/24 hizmet veriyor. 2016 yılında 255 milyon liralık yatırımı hayata geçiren UEDAŞ, "Üçüncü Uygulama Dönemi" olarak adlandırılan 2016-2020 yıllarında toplam 1,3 milyar liralık yatırım gerçekleştirecek.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108