Turkcell'den 'yeni yıla özel akıllı telefonlar' açıklaması

Turkcell, Turkcell Finansman A.Ş’nin desteğiyle 'yılbaşına özel hazırlanan akıllı telefon kampanyası' açıklaması yaptı.

09 Aralık 2016 Cuma 15:31
Turkcell'den 'yeni yıla özel akıllı telefonlar' açıklaması

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre:

Turkcell Finansman A.Ş’nin desteğiyle yılbaşına özel hazırladığı akıllı telefon kampanyasında beş markanın sekiz farklı modelini tarifeye ek 1 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak.

Şirket açıklamasında bireysel ve kurumsal tüm müşterilerin yararlanabileceği kampanya kapsamında akıllı telefonlara özel kontratlı ve peşine özel ödeme seçenekleri sunulacağını bildirdi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Faturalı müşterilere özel Financell kontratlı seçeneğinde 12, 24 ve 36 ay kontrat avantajları sağlanırken,  peşin ödemeli cihazlarda tarifede kalma sözlerine karşılık 200 TL’ye varan indirimler sağlanıyor. Ön ödemeli hat (Hazırkart) sahibi Turkcell’liler ise kampanyalı akıllı telefonları peşin ödemeli aldıkları takdirde 2 sene boyunca her ay 3GB internet hediyesi kazanıyor".
 

İHA

banner119
Son Güncelleme: 26.01.2022 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108