Turkcell 200 ülkede dolaşım hizmeti sağladı

Turkcell, 200'den fazla ülkedeki operatörle yaptığı anlaşmalar kapsamında uluslararası dolaşım hizmetini sağladığını açıkladı.

10 Mart 2017 Cuma 14:22
Turkcell 200 ülkede dolaşım hizmeti sağladı

Turkcell, 200'den fazla ülkedeki operatörle yaptığı anlaşmalar kapsamında uluslararası dolaşım hizmetini sağladığını açıkladı. Şirket, ayrıca yurt dışına çıkan abonelerine toplamda 66 ülkede geçerli 'Tarifen Yurt Dışında Geçerli' kampanyası sunduğunu bildirirken; yapılan açıklamada, bu özellik ile Turkcell müşterilerinin tarifelerini yurt dışında günlük ek ücret ödeyerek normal tarifelerine devam edeceklerini, kullanım yapılmayan günler için herhangi bir ücret tahsil edilmeyeceğini belirtildi.


Turkcell müşterilerinin en çok tercih ettiği 66 ülkede avantajından yararlanabilmek için, kullanılan tarifenin internet, dakika ve SMS'i bir arada içermesi yeterli olduğu kaydedildi.


Turkcell ayrıca kullanıcılarına dünyada 200'e yakın ülkede kullanılan BiP ile yurt dışında 69 ülkede 1 GB (yaklaşık 2500 dakika) ücretsiz görüşme imkanı da sunduğunu açıklarken, yurt dışına çıkan müşterilerin Türkiye'deki yakınlarını BiP üzerinden görüntülü ya da sesli arayarak sevdikleriyle iletişime devam edebilecekleri bildirildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108