Tek Bir Gülücük İçin Kampanyası Kristal Elma'dan Ödülle Döndü

Bebelac Gold Çocuk Devam Sütü, Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen Kristal Elma Festivali’nde “Tek Bir Gülücük İçin” kampanyasıyla TV Filmi Yiyecekler kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu.

20 Ekim 2017 Cuma 00:16
Tek Bir Gülücük İçin Kampanyası Kristal Elma'dan Ödülle Döndü

Bebelac Gold Çocuk Devam Sütü, Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 29’uncusu düzenlenen Kristal Elma Festivali’nde “Tek Bir Gülücük İçin” kampanyasıyla TV Filmi Yiyecekler kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu. Sosyal medyada da büyük ilgi gören reklam filminde, annenin bebeğiyle yaşadığı özel yolculuk en doğal haliyle anlatılıyor.

Fermantasyon yöntemiyle geliştirilmiş ilk ve tek çocuk devam sütü olan Bebelac Gold’un “Tek Bir Gülücük için” kampanyası, Türkiye’nin en önemli pazarlama ödüllerinden biri olarak kabul edilen Kristal Elma Festivali’nde Film-TV, Sinema Kategorisi Yiyecekler dalında bronz ödül almaya hak kazandı.

Bebelac Gold Çocuk Devam Sütleri’ni, anneyi anlayan, annenin yanında olan bir marka olarak konumlandırdıklarını belirten Nutricia Anne Bebek Beslenmesi Pazarlama Direktörü Pelin Aydoğdu:

“Hamilelikten doğuma 9 ay onu taşıyan, her defasında ilk defaymışçasına kokusunu içine çeken, gece yarıları uyanan, bebeğinin mutluluğu için her yolu deneyen ve bulan annelerin sevgiyle yaptığı tüm fedakarlıklar; bebeklerinin tek bir gülücüğü ile mutlu sona ulaşıyor. Buradan hareketle yeni reklam kampanyamızı “Tek Bir Gülücük İçin” sloganıyla hayata geçirdik. Fermantasyon teknolojisiyle üretilmiş ilk ve tek çocuk devam sütü Bebelac Gold, gerçek anne ve bebek hikayelerine yer verdiği reklam filmleriyle farklılaşan bir marka. Tek Bir Gülücük İçin kampanyamızın reklam filminde de, gerçek bir anne ve bebeğini ekrana taşıdık. Annelik serüvenini, alışılmışın dışında en doğal ve gerçek haliyle yansıtmaya çalıştık. Bu yönüyle film sosyal medyada da büyük beğeni topladı. Çocuğu olsun olmasın herkesten güzel yorumlar aldık ve tüketici ile ciddi bir duygusal bağ yakaladık. Kampanyamızın başarısının böyle önemli bir ödülle taçlandırılmasından mutluluk duyuyoruz” dedi.

Bebelac Gold Çocuk Devam Sütü’nün reklam filmine

https://www.youtube.com/channel/UClPaMqbYVgfN_PlOoRHFF0g adresinden ulaşılabilir.

FASELİS

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108