Suudi marketler zinciri, Marmarabirlik ürünlerine talip

Suudi Arabistan merkezli Bin Dawood marketler zincirinin Yönetim Kurulu Üyesi Abdul Khaliq Bin Dawood, Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinin (Marmarabirlik) ürünlerini beğendiklerini ve büyük miktarlarda alım yapmayı planladıklarını bildirdi.

29 Nisan 2017 Cumartesi 10:08
Suudi marketler zinciri, Marmarabirlik ürünlerine talip

Marmarabirlik'ten yapılan açıklamaya göre, Dawood ve beraberindekiler, Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının (BTSO) Ticari Safari Projesi çerçevesinde düzenlenen "Mini Gıda Fuarı" alım heyeti organizasyonu için geldiği kentte, birliğin Başköy'deki genel müdürlük ve entegre tesislerini ziyaret etti.

Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ve Genel Müdür İbrahim Minareci tarafından karşılanan Dawood ve beraberindekiler, entegre tesisleri gezerek, üretim hatlarında incelemelerde bulundu.

Daha sonra genel müdürlük binasında zeytinlerin tadına bakan Dawood, soslu yeşil zeytinin tadını çok beğendiğini ifade etti.

Ürün kataloğunu inceledikten sonra, ürünler ve ambalaj çeşitleri hakkında tek tek bilgi alan Dawood, "Marmarabirlik ürünlerini çok beğendik. Marmarabirlik ile çalışmak isteriz. Bize belgeleri ile birlikte tüm ürün çeşitlerinden gönderin. Sipariş verdiğimizde büyük miktarlarda alım yapmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Hidamet Asa da Suudi iş adamını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu vurgulayarak, "Son 6 yılda yapılan 60 milyon liralık yatırımla Marmarabirlik'in günlük üretim kapasitesi, 90 tonlardan 200 tonlara yükseldi.

Özellikle 20 gramlık ambalajlarımız, yeni makine alımlarından sonra üretilmeye başlandı. İstedikleri ürünü Suudi Arabistan'a gönderebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Asa, Dawood'a çini tabak ve vazo hediye etti.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108