Paşabahçe'nin Tatlıfest festivali 5-7 Mayıs'ta gerçekleştirilecek

Paşabahçe, 5-7 Mayıs tarihlerinde Küçük Çiftlik Park’ta ikinci kez düzenlenecek olan Tatlıfest’te ziyaretçilerle buluşacak.

01 Mayıs 2017 Pazartesi 11:50
Paşabahçe'nin Tatlıfest festivali 5-7 Mayıs'ta gerçekleştirilecek

Paşabahçe tarafından yapılan açıklamaya göre, tatlıseverleri bir araya getiren festivalde ziyaretçiler, Paşabahçe fotogram alanında, etkinlik süresince çektikleri fotoğraflarını ölümsüzleştirebilecek.

Tatlı tutkunları, etkinlik süresince çektikleri ve "#bendentatlısıyok" hashtagi ve "@pasabahce" etiketiyle paylaştıkları tüm fotoğraf karelerinin baskılarını, Paşabahçe fotogram alanında alabilecek.

Alanda, DJ performansları ve konserlerin yanı sıra Kids Cooking Academy tatlı şefleri, katılımcı markaların şefleri, eğitmen ve konuşmacıları tarafından düzenlenecek 80’in üzerinde etkinlik gerçekleştirilecek.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108