Parantez, 150 program arasından 2. oldu

Multinet Up'ın sadakat programı Parantez, Türkiye Sadakat Programları Araştırmasında memnuniyet sıralamasında 150 program arasından 2.sırada yer aldı.

22 Haziran 2017 Perşembe 12:25
Parantez, 150 program arasından 2. oldu

Şirket açıklamasında Multinet Up'ın sunduğu sadakat programı Parantez, Ketchup Loyalty Marketing tarafından yapılan Türkiye Sadakat Programları Araştırması 2016 – 2017'de Markalar bazında memnuniyet sıralamasında 2.sırada yer aldı. Birinci ve üçüncü sırada telekom ve bankacılık sektörünün öncülerinin yer aldığı araştırmada her 100 kişiden 41'i Parantez uygulamasından çok memnun olduğunu belirtti.

Kart kullanıcıları MultiPay'i kullanarak Parantez noktalarında "Bugün Buradayım!" diyerek yaptıkları harcamalardan gerçek para değerinde TATLIPARA kazanabiliyorlar. Ayrıca sunulan kampanyaları güncel olarak takip edebiliyorlar. Böylelikle, ayda ortalama 3 yemeklerini kazandıkları TATLIPARA'lar ile karşılayabiliyor, yemek kartlarının ay sonu gelmeden bitmesini de eğlenceli ve kazançlı bir yolla engellemiş oluyorlar.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108