Kar yağışıyla birlikte çinekop çoğaldı

Marmara ve Karadeniz’de görülen kar yağışı sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Balık Halinde çinekop bolluğu yaşanıyor.

23 Aralık 2021 Perşembe 14:44
Kar yağışıyla birlikte çinekop çoğaldı

İki gündür Karadeniz ve Marmara'da etkili olan kar yağışı sebebiyle balık halinde balık çeşitleri yerini çinekoba bıraktı.

Normalde 70 TL olan çinekobun fazla gelmesi sebebiyle 50 liradan satıldığını belirten balıkçı, Umut Sağım, "Son iki gün Karadeniz ve Marmara'da görülen kar yağışı ve soğuk hava bereket getirdi. Normalde 70 lira olan çinekop fazla olması sebebiyle 50 liraya satılıyor. Vatandaşlarımızı balık yemeye davet ediyoruz" dedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 23.12.2021 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108