İlka Şekerleme Dubai Gulfood 2017 Fuarı’nda

İlka Şekerleme, 26 Şubat-2 Mart tarihlerinde Dubai’de düzenlenen Gulfood 2017 Gıda Fuarı’nda Bursa kestane şekerini tanıttı.

10 Mart 2017 Cuma 14:31
İlka Şekerleme Dubai Gulfood 2017 Fuarı’nda

Firmanın Genel Müdürü Mümin Akgün, bu yıl 5. kez katıldıkları fuarda ürünlerinin büyük ilgi gördüğünü söylerken, Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir de, Ortadoğu, Asya, Afrika’dan müşterilerle verimli görüşmeler yaptıklarını ve yeni bağlantılar kurduklarını söyledi.

Mümin Akgün, Gulfood 2017’ye bu yıl 5 bin dolayında firmanın katıldığını ve Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 114 ülke standının yer aldığını, gıda sektöründeki çok sayıda tanıtım grubunun fuarda stant açtığını belirtti. Yaklaşık 100 bin ziyaretçi ağırlayan fuarın, Ortadoğu’nun alanındaki en büyük, dünyada da bu alanda düzenlenen gözde fuarlardan biri olduğunu belirtti.


Dubai’nin Afrika, Asya ve Ortadoğu’da önemli bir kesişme noktası olduğuna vurgu yapan Mümin Akgün, fuara 5 yıldır aralıksız katıldıklarını ve Türkiye’den katılan tek kestane şekeri üreticisi olduklarına vurgu yaptı. Mümin Akgün, “Standımıza gelen müşteriler, Bursa kestane şekerinin damak tatlarına daha uygun olduğunu bize söylediler. Mevcut müşterilerimizin yanı sıra yeni firmalarla oldukça verimli görüşmelerimiz oldu” dedi.


Kestane şekerinin dünyada beğenildiğini ifade eden İlka Şekerleme Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir de, Kardelen markasıyla Türkiye’nin her köşesine ulaştıklarını, Cardelion Markasıyla da yurt dışı pazarlara da ağırlık verdiklerini vurguladı. Özdemir, dünya genelinde Fransızların ürettiği kestane şekerlerinin pazara hâkim olduğunu belirterek, “İlka Şekerleme olarak, dünyada gıdayla ilgili yurt dışı fuarlara katılarak yaptığımız tanıtım sonrasında, ürünlerimiz pazarda beğenildi. Yurt içinde Kardelen başta olmak üzere 6 farklı markayla pazara ürün sunuyoruz. Yurt dışında da Cardelion markasını kullanıyoruz” dedi.


Cardelion markasını ABD, AB ülkeleri ve Çin başta olmak üzere 5 kıtadaki çok sayıda ülkede ve ekonomik birlikte tescillediklerini söyleyen Deniz Utku Özdemir, Bursa’da ürettikleri kestane şekerlerini dünyanın dört bir yanına ulaştırmak için yoğun bir çaba harcadıklarını sözlerine ekledi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108