Fındık fiyatı yerinde sayıyor

Ordu’da bir hafta boyunca fiyatında değişiklik yaşanmayan fındık 10.25 TL’de çakılı kaldı.

15 Aralık 2016 Perşembe 14:40
Fındık fiyatı yerinde sayıyor

Türkiye’nin önemli ihraç ürünlerinden biri olan fındıkta fiyat istikrarsızlığı devam ediyor. Üretimin yüzde 60’ının gerçekleştirildiği Ordu’da sezona 15 TL ile başlayan fındık fiyatları sezon başından bu yana yaşanan düşüşlerle 10 TL’nin altına kadar gerilemişti. Düşen fiyatlar karşısında üretici tedirgin olurken, fındık fiyatlarında küçük çaplı dalgalanmalar yaşandı ve fındık fiyatı 10.75 TL seviyelerine kadar yükseldi.

Ordu’da serbest piyasada haftaya 10.25 TL ile giriş yapan fındık fiyatları bir haftalık sürede aynı fiyatta çakılı kaldı. Günlük fiyat listesinin gösterildiği Ordu Ticaret Borsası tabelasında fındık tüm hafta olduğu gibi bugün de 10.25 TL’den işlem gördü.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Fındık Fiyatı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108