Dünya Bankası'ndan 250 milyon dolar kredi çekildi

Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. ile Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Dünya Bankası kaynaklarından 'Jeotermal Geliştirme Projesi' için 250 milyon dolar tutarında kredi çekti.

01 Aralık 2016 Perşembe 10:47
Dünya Bankası'ndan 250 milyon dolar kredi çekildi

Hazine Müsteşarlığı'ndan yapılan açıklamada; Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. ile Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Hazine geri ödeme garantisi altında Dünya Bankası kaynaklarından, 'Jeotermal Geliştirme Projesi' için sırasıyla 100 milyon dolar ve 150 milyon dolar tutarlarında krediler sağlandığını bildirdi. Söz konusu kredi ve garanti anlaşmalarının 30 Kasım 2016 tarihinde imzalandığı belirtilen açıklamada, adı geçen bankalar tarafından jeotermal enerjinin geliştirilmesi amacıyla kullandırılacağı kaydedildi.
 

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Dünya Bankası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108