Dövizde düşüş yaşandı

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve euro kurlarında düşüş yaşandı. Dolar 13,27, euro 15,07 seviyelerine geriledi.

20 Ocak 2022 Perşembe 14:18
Dövizde düşüş yaşandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizini yüzde 14 düzeyinde sabit bıraktı. Faiz kararının ardından döviz kurları geriledi. Güne, 13,44 liradan başlayan dolar kuru, karar sonrasında 13,27 seviyelerine kadar düştü. Güne 15,29 liradan başlayan euro ise 15,07 seviyelerine geriledi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108