Cumhurbaşkanı Erdoğan ATO Başkanı Baran’ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

13 Aralık 2016 Salı 17:36
Cumhurbaşkanı Erdoğan ATO Başkanı Baran’ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Başkanı Baran’a yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Kendisini kabulünden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden Baran, geçen Perşembe günü mazbatalarını alarak göreve başladıklarını söyledi.

Baran, ATO’nun yeni yönetimi olarak hızla uygulamaya koyacakları projeler hakkında Cumhurbaşkanı’na detaylı bilgiler verdi

ATO olarak ekonomik cephede teyakkuzda olduklarını bildiren Baran, "ATO olarak büyük Türkiye için göreve hazırız. Bizler ülkemiz güçlü olunca güçlü olacağımızı biliyoruz. Sancılı bir coğrafyada, dışarıdan uzanan eller tarafından ekonomik ve siyasi açıdan kıskaca alınmaya çalışıldığımızın farkındayız. İş alemi olarak birlik ve bütünlüğümüz için, güçlü ekonomi için, bağımsız Türkiye için canla başla çalışacağız" dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108