Beymen'den Babalar Günü için hediye seçenekleri

Beymen, Babalar Günü için dünyaca ünlü markaların 2017 yaz koleksiyonlarından farklı fiyat aralıklarında yüzlerce hediye seçeneği sunuyor.

13 Haziran 2017 Salı 09:27
Beymen'den Babalar Günü için hediye seçenekleri

Şirketten yapılan açıklamada Beymen çatısı altında modaseverlerle buluşan Paul Smith, Dolce&Gabbana, Etro, Missoni, Herno, Luciano Barbera, Brunello Cucinelli, Fendi'nin de bulunduğu dünya markalarının en seçkin hazır giyim ve aksesuar koleksiyonları Babalar Günü'nde babasını sevindirmek isteyenlerin tercihi olacak.

Henderson, Barrett, Tod's, Church's, Santoni, Common Projects, Green George, Castaner, Bottega Veneta'nın 2017 yaz koleksiyonlarında yer alan ayakkabı ve çantalar arasından hediye seçimi yapılabilir.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108