Bakan Özlü’den KOBİ desteklerine ilişkin uyarı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, “50 bin TL'lik kredi faiz desteği sadece KOSGEB üzerinden verilmektedir.

19 Aralık 2016 Pazartesi 17:03
Bakan Özlü’den KOBİ desteklerine ilişkin uyarı

Cep telefonlarına gelen kredi faiz destek içerikli mesajlara itibar edilmemelidir” dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, KOBİ destekleri konusunda uyarıda bulundu. Konuya ilişkin yazılı basın açıklaması yapan Bakan Özlü, “50 bin TL'lik kredi faiz desteği sadece KOSGEB üzerinden verilmektedir. Cep telefonlarına gelen kredi faiz destek içerikli mesajlara itibar edilmemelidir” ifadelerine yer verdi.

KOSGEB tüm destek ve hizmetlerini aracısız ve ücretsiz verildiğini kaydeden Bakan Özlü, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Kobilerimiz resmi kanallar dışında yapılan herhangi bir açıklama ya da tekliflere itibar etmemelidirler. KOSGEB kredi faiz desteği için başvurular KOSGEB resmi web sitesi http://sifirfaiz.kosgeb.gov.tr adresinden yapılmaktadır. KOSGEB veri tabanı için kullanıcı kodu ve şifrenizi hiçbir şahıs, kuruluş ve bankalarla paylaşmamanızı önem arz etmektedir.”

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108