Axess e-ticaret kampanyası 15 Haziran'da sona eriyor

Akbank'ın Axess kartlılara özel birçok e-ticaret sitesi iş birliğiyle düzenlediği e-ticaret kampanyası 15 Haziran'da sona erecek.

07 Haziran 2017 Çarşamba 09:36
Axess e-ticaret kampanyası 15 Haziran'da sona eriyor

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Axess ile 15 Haziran'a kadar yapılacak 150 TL ve üzeri 3 alışveriş, kampanyaya katılanlara 45 TL chip-para kazandıracak.

Hepsiburada, GittiGidiyor, n11, Trendyol, Markafoni, Sahibinden, 1V1Y, Lidyana, Evmanya, AltıncıCadde ve Ereyon e-ticaret sitelerinde geçerli olan kampanya ile Axess kullananlar alışverişini ister tek bir siteden, isterse kampanyaya dahil farklı sitelerden yapabiliyor.

Kampanyaya katılmak için "FESTİVAL" yazıp 4566'ya SMS göndermek yeterli olacak.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
AkbankAxess
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108