Asgari Ücret Ne Kadar Oldu

2021 yılını bitiriken 2022 yılı Asgari Ücret rakamları netleşmeye başladı. Milyonlarca kişinin beklediği 2022 ylı Asgari Ücret Zammı için görüşmeler devam ediyor.

08 Aralık 2021 Çarşamba 17:36
Asgari Ücret Ne Kadar Oldu

2021 yılını geride bırakırken en fazla merak edilen ve işveren, işçi, işçi sendikaları, Devlet tarafından en önemli dündem maddesi olarak ele alınan 2022 Asgari Ücret tutarının ne kadar olacağı merak ediliyor.

Gerek yazılı basın gerekse internette yapılan araştırmalarda en fazla aranan başlıklar arasında yer alan Asgari Ücret Ne Kadar Oldu ? sorusunun cevabı her kesim tarafından dikkatle takip ediliyor.

Her geçen gün zamaların geldiği ülkemizde en fazla merak edilen konu olarak gündemden düşmeyen 2022 Asgari Ücret tutarı için Hükümet ve İşçi Sendikaları arasındaki pazarlıklar devam ediyor. İşveren kesiminin de yakından takip ettiği 2022 Asgari Ücret Zammı, her kesimi memnun etmekle birlikte, Asgari Ücret Zam oranının artan fiyatlara göre değerlendirilmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarında ''işçimizi zora sokmayacağız'' sözleri üzerine büyük beklentiye giren milyonlarca çalışan Asgari Ücret artışını sabırsızlıkla bekliyor.

2022 Asgari Ücret konusunda Net ve Brüt tutarların açıklanması an meselesiyken, işçi kesimi artan fiyatları düşünürken, işveren ise işletme giderlerini hesaplıyor. 2022 Asgari Ücret Artışı konusundaki gelişmeleri en kısa zamanda sizinle paylaşmak için gündemi takip ediyoruz.

2022 Asgari Ücret Zammı ile birlikte belirlenecek olan Emekli Maaşı Zammı da emekli vatandaşların gündeminden düşmüyor. Büyük beklenti içersinde olan emekliler, maaşlarındaki artışlarla daha rahat bir emeklilik süreci geçirmek istediklerini belirtiyorlar.

2022 Asgari Ücret Zammı hakkındaki gelişmeleri bizde an be an takip ediyoruz. Resmi rakamlar açıklandığında sizinle paylaşacağız. Umarız 2022 Asgari Ücret Zammı tüm kesimi mutlu ve memnun eden oranda olur.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 08.12.2021 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108