Alfa Romeo'dan kampanya

Tofaş çatısı altında temsil edilen Alfa Romeo, otomobil sahibi olmak isteyen Alfa Romeo tutkunları için Giulietta'da sunduğu avantajlı kampanyaları sürdürüyor.

20 Mayıs 2017 Cumartesi 14:37
Alfa Romeo'dan kampanya

Alfa Romeo'dan yapılan açıklamaya göre şirket, Giulietta modelinde sunduğu özel ödeme seçeneklerini, otomobil tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Mayıs ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, 0 faizle 30 bin liraya kadar, 15 aya kadar vadeli ve eşit ödemeli kredi fırsatı, 2016 ve 2017 model Alfa Romeo Giulietta modellerine sahip olmak isteyen kullanıcılar için özel olarak sunuluyor.

2016 model otomobillerde yüzde 6 nakit indirim desteği sağlanırken, kredi kullanmak isteyen müşteriler bu fırsattan da faydalanabiliyor. Ayrıca, 2017 model Alfa Romeo Giulietta'larda, sunroof opsiyonu hediye ediliyor.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108